Welkom in onze Game Room!

Bij House of Wizards hebben we niet alleen een uitgebreide collectie aan kaartspellen, maar ook een gezellige Game Room waar spelers van alle niveaus samenkomen om hun favoriete kaartspellen te spelen. Of je nu een doorgewinterde Magic: The Gathering-speler bent, een fan van One Piece TCG, Pokémon-liefhebber, of gewoon op zoek bent naar een leuke kaartspelervaring, bij ons ben je aan het juiste adres!

Openingstijden Game Room:

Elke dag geopend tijdens de reguliere winkeluren van 13u30 tot en met 17u30.

Wat kun je verwachten:

  • Vrije speelruimte: Kom langs en geniet van onze speciaal ontworpen Game Room, waar je comfortabel en ontspannen kunt spelen.
  • Toernooien en evenementen: Houd onze evenementenkalender in de gaten voor leuke toernooien en speciale activiteiten.
  • Ruime kaartspelcollectie: Ontdek nieuwe kaartspellen of bouw je deck met onze uitgebreide selectie aan kaartspellen, waaronder Magic: The Gathering in alle formaten, One Piece TCG, Pokémon en meer.

Sociale sfeer:

Onze Game Room is niet alleen een plek om kaartspellen te spelen; het is ook een gemeenschap van gelijkgestemde spelers die hun passie voor kaartspellen delen. Trommel je vrienden op, want kaartspellen zijn nog leuker wanneer je ze deelt! Kom langs, maak nieuwe vrienden en geniet van de sociale sfeer die onze Game Room te bieden heeft.
Ben je klaar voor een kaartspelavontuur? Stap binnen in onze Game Room en beleef het plezier van kaartspellen op een geheel nieuw niveau!
BACK TO TOP